čtvrtek 25. září 2014

Příchutě Nu3tion

Už od pondělka mi dělají společnost skvělé příchutě od Nu3tion . Na jejich internetových stránkách můžete najít spoustu různých příchutí, od běžné čokolády, přes granátové jablko až třeba po capuccino. Myslim si, že svojí oblíbenou chuť si tam vybere opravdu úplně každý.



Já byla při výberu dost nerozhodná, ale nakonec jsem si vybrala kokos, karamel a vanilku s oříškem.

A k čemu vlastně tyhle příchutě jsou?
Slouží jako ochucovadlo do různých proteinů, gainerů a dalších doplňku stravy, ale můžete je vlastně přidat prakticky kamkoliv.  Do pečení, na ochucení různých nápojů, nebo třeba do ovesných kaší. Jak řikam, je jen na vás, jak moc mlsní budete. Já si je kromě kaší a proteinu přidávám i večer do tvarohu a musim říct, že paráda. Z mýho nepoživatelnýho Beef proteinu udělal tenhle kouzelnej prášek nejlepší kokosovej shake na světe :D Už se nemůžu dočkat, až si z nich udělám ochucené palačinky ! A co je na tom všem nejlepší ? Žádnej cukr ! Můžete se tim cpát jako já třeba o půlnoci a nepřiberete ani deko, no co víc si přát ! :D


Příchutě si můžete vybrat ve dvou různých provedeních.
Buďto si objednáte celé tablety, kde už vlastně máte dané množství ochucovadla na jednu porci (já si občas dám jen půlku tablety), nebo můžete vsadit na prášek v pytlíčku, kde si můžete sílu chuti sami ovlivnit. Pytlíčková varianta je sice poměrně dražší, ale mě rozhodně vyhovuje víc (ještě aby ne, s těma tabletama se cítim jako důchodce). Nejen že jak už jsem řekla, příchutě si můžete dát kolik chcete, ale taky je v pytlíčku větší množství a déle vám vydrží. Pro porovnání jsem přidala fotku pytlíčku s mojí obří zlobří rukou a může se vám zdát (tak jako mě), že je to strašně maličký, ale do jídla či nápoje stačí opravdu přidat prášek jen na špičičku čajové lžičky a ochuceno máte až až, takže balíček vydrží na dost dlouho.



A jaká že je cena? Za jedno balení tabletek zaplatíte 25,- Kč a za 20g prášku v pytlíku dáte 119,- Kč. A to si myslim, že stojí za vyzkoušení, no ne? Tak šup šup, objednávejte a ochutnávejte :D A pokud ne, tak mi aspoň do komentářů napište, jaká chuť podle vás bude nejlepší, ať vím, co objednávat příště ! ;)

5 komentářů:

  1. Nad těma tabletama už jsem přemýšlela a pořád mě to láká si je objednat. Bála jsem se hlavně aby ty příchutě neměly takovou "umělou" chuť, ale ty jsi mě přesvědčila a jdu do nich!:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako samozřejmě nemůžeš čekat žádnou přírodní chut, ale ono asi záleží na každý příchuti zvlášt a taky na tom, kolik množství zvolíš:) Karamel trošku chemickej je, ale neni to nic odpornýho. ale obzvlášt v tom kokosu neni žádná umělotina cítit, ten fakt doporučuju všema deseti ! :D :))

      Vymazat
  2. To zní fajn :-) Taky bych asi sáhla po kokosových :) lákal by mě ale i karamel a vanilka (ale vanilkovej mám teď protein, takže tuhle příchuť zas asi chvilku nee..) :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tybrďo, tak to musíme zkusit. :))

    OdpovědětVymazat
  4. Já je chci už hrozně dlouho, ale s poštovným by mě to přišlo příliš draho, když mě neláká objednat k tomu nic dalšího..:(

    OdpovědětVymazat