pondělí 29. září 2014

Running challenge



Po dnešnim zdrcujícim tréninku, milionech pohledů do zrdcadla se znechucenym výrazem stylu "panebože fuj já sem tlustá" a bráchovo poznámkama "běháš? měla bys.." jsem naprosto vydeptaná (až na těch krásnejch 40 kg na dřepy, na ty jsem pyšná!) a rozhodnutá, že i přes mojí maximální nechuť k běhu se dokopu k tomu, abych se aspoň jedenkrát týdně šla proběhnout ! Vim, 1x týdně, co to je? Vždyť to je vlastně jen 4krát za měsíc.. Na druhou stranu, se školou do 6ti, fitkem 3krát týdně a prací 3x - 4x týdně se toho o moc víc stihnout nedá :D Běh odjakživa nesnášim a moje vlohy k němu nejsou o moc větší. Už po 50ti metrech sem rudá jak rajče, funim, slintam, chce se mi brečet, píchá mě v boku, nemůžu dýchat a řikam si, co to bylo zase za blbej nápad a že už nikdy nepůjdu. :D A většinou mi to rozhodnutí že UŽ NIKDY, vydrží fakt dlouho. Tentokrát ale ne ! Proto to píšu sem, aby to bylo oficiální a já se prostě musela překonat z toho lenoštví a začít pořádně makat, jo ! :D
A co vy, jste na tom stejně jako já, nebo naopak běhání milujete?



4 komentáře:

  1. Jak tak čtu článek, tak si říkám, že mám 3x školu tak, že bych mohla jít běhat odpoledne, protože večer se tady bojím chodit sama natož někde běhat v parku :D. Chtěla bych tento rok běžet taky, přítel říkal, že by byl rád, když bych s ním běžela příští rok toho Spartana, tak uvidím :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Běhám pravidelně a je to ten nejlepší relax na světě!

    OdpovědětVymazat
  3. No, mně běhání nevadí a baví mě, ale po tom, co jsem párkrát běhala venku a na chvíli jsem se zastavila a už večer jsem cítila rýmu a bolest v krku, tak jsem se vrátila k tomu, že běhám doma, naštěstí mám běhací pás, takže to fitka nechodím, cvičím doma ;)
    Sororessa


    A.

    OdpovědětVymazat
  4. ten quote je motivacni :D

    PS: Zvu te na svoji giveaway na mem blogu:) Budu rada kdyz se pripojis:)
    http://bridgeofmemories.blogspot.co.uk/2014/10/giveaway-design-your-own-cases-and.html#comment-form

    OdpovědětVymazat